У Тернополі розпочався Міжнародний турнір з футболу серед команд українських діаспор

01 Чер 2012 / 08:05 | Переглядів: 2425

Футбол діаспор - 1

31 травня у Тернополі на центральному стадіоні відбулося урочисте відкриття першого Міжнародного турніру з футболу серед команд українських діаспор. Участь у змаганнях беруть команди з Канади, Чехії, Придністров'я та Естонії. Турнір проходитиме на міському стадіоні з 31 травня по 3 червня. Фінал відбудеться у неділю, 3 червня, о 16 год.

Привітав учасників та гостей турніру міський голова Сергій Надал: "Сьогодні ми розпочинаємо історичну подію. Ми всі є учасниками безпрецедентного заходу. Сьогодні стартує Перший міжнародний турнір з футболу серед команд українських діаспор. Від імені Тернопільської міської ради, від імені всієї громади міста Тернополя вітаю учасників змагань, команди і делегації. Мені надзвичайно приємно, що це буде перший серйозний захід на оновленому центральному міському стадіоні. Цей чемпіонат зарядить наш стадіон духом справжньої дружби, змагання, спорту.

Фотоальбом: Футбол діаспор

Учасники змагань — не професійні гравці. І спортивне змагання — це не ціль, а лише форма, у якій ми можемо підтримати спілкування між українцями всього світу — різних континентів. Сьогодні ми робимо перший крок в подібних заходах. І всім серцем прагнемо того, щоб сьогоднішній чемпіонат став початком чогось нового і важливого для світового українства в майбутньому. Тернопіль гостинно запрошує українців усього світу".

Нагадаємо, що турнір проходить під патронатом міського голови Сергія Надала. Організатори: Тернопільська міська рада, Міжнародне Об'єднання Громадських Організацій "Четверта Хвиля", Українська Всесвітня Координаційна Рада.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.