У Тернополі на вулиці Лепкого за сприяння Ігоря Турського відбудеться свято спорту

09 Чер 2017 / 07:10 | Переглядів: 1952

Свято спорту на вулиці Лепкого

"Спорт у кожному дворі"

Спортивно-розважальний захід "Спорт у кожному дворі", започаткований Тернопільським міським центром фізичного здоров'я населення ще минулого літа, знову радуватиме малечу. Автор: Вілора Невінська access_time 7 червня 2017 р. more_horiz share 2 chat_bubble 0 visibility 109 Так, 9 червня о 16.00 год. працівники Центру завітають в гості до діток, у сквер по вул. Б. Лепкого, аби залучити маленьких мешканців вулиці до занять фізичною культурою. Допоможе в організації цієї веселої забави депутат ТМР І. В. Турський. Отож очікуйте у програмі заходу: Запальну розминку та майстер класи для дітей та дорослих від спортивно-танцювального центру "Fitness House"; інтелектуальні батли; спортивні естафети; рухливі ігри та забави. Учасників спортивного дійства нагородять подарунками від партнерів: ТМ "Ласунка", ТМ "Микулинецькі напої", а також сертифікатами на знижки від Art Studio "Формула краси" та фотографа Наталії Карп'юк. Запрошуємо усіх бажаючих активно відпочити та весело провести час!!!
Вілора НЕВІНСЬКА.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.