У Тернополі майже 150 дітей взяло участь в руханці на бульварі Вишневецького

20 Вер 2016 / 18:22 | Переглядів: 1782

Андрій Газилишин Друга ируханка на Вишневецького

Уже вдруге провів на бульварі Вишневецького масову руханку з дітками мікрорайону, який у народі йменують "Аляскою", депутат Тернопільської міської ради Андрій Газилишин. Під час проведення заходу, в якому взяло участь майже 150 дітей, йому асистувала велика ентузіастка спортку і пропаганди здорового способу життя, чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць.

Руханка відбулася уже традиційно біля 28 одинадцятирічки, де діти під керівництвом її колишнього педагога Андрія Газилишина та нині діючої спортсменки Лілї Проць змагались у різних захоплюючих естафетах. Фотографувалися напам'ять з прославленою атлеткою і просто гордилися та раділи від участі в такому заході. Адже за їхніми виступами спостерігали рідні та друзі.

"Здоров'я дітей є найважливішим питанням сьогодення. Тому радує, що є такі люди як депутат міської радиАндрій Газилишин, який вже вдруге проводитьтут руханку. Він не тільки допомагає у проведенні, але й дарує дітям солодкі призи. Цього разу за спонсорської підтримки фірми "Ласунка" Сьогодні прийняло участь майже півтора сотні дітей. Чудово, що діткам цікаво було позмагатись у естафетах. Приємно, що естафету проведення руханок в Андрія Газилишина переймають й інші депутати, які пропагують спорт і здоровий спосіб життя серед своїх виборців і особливо серед підростаючого покоління". Зокрема на спортивно-масовий захід завітав із своєю дитиною обранець громади із сусіднього округу Михайло Сиротюк, який вивив бажання невдовзі провести аналогічний захід для своїх виборців.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.