У ФК "Тернопіль" поповнення

10 Сер 2015 / 10:35 | Переглядів: 2839

ФК Тернопіль 1

ФК "Тернопіль" уклав контракт і заявив на нинішній сезон 15-річного нападника Андрія Різника.

Андрій Різник закінчив дев'ятий клас пронятинської ЗОШ №30, яка входить до структури ФК "Тернопіль". Він уродженець села Нирків (Заліщицький р-н.).

Незважаючи на свій юний вік, він в себе вдома виступав у чемпіонаті району за дорослу команду. Минулого року Андрій поступив до тернопільської школи. Різник провів один з зимових тренувальних зборів з основним складом ФК "Тернопіль". Також він залучався до контрольних матчів у літнє міжсезоння. Вдосконалюючи свою майстерність, Андрій останнім часом значно додав у грі, тому не випадково тренери першої команди ФК "Тернопіль" запропонували хлопцеві підписати перший у його житті професійний контракт.

Свого часу на нього поклали око скаути прем'єр-лігового клубу "Металург" із Запоріжжя та ряд інших команд, але Різник залишився вдосконалювати свою футбольну майстерність у структурі ФК "Тернопіль".

Андрій цілком можливо вийде на поле у складі ФК "Тернопіль" проти "Ниви" уже 15 серпня. Якщо так буде, то Андрій Різник стане наймолодшим гравцем першої ліги, який зіграє офіційний матч у сезоні-2015/16.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.