Тернополяни стали призерами хокейного конкурсу «Супернавички», кияни – володарями кубка турніру

28 Січ 2013 / 13:57 | 1 коментар | Переглядів: 1871

хокей перемога озеро

На вихідні 26-27 січня Тернопільське озеро стало плацдармом для змагань хокеїстів з усієї України. До Тернополя на "Ternopil Hockey Classic" прибули любителі цього спорту з Львівської, Київської, Вінницької, Одеської та Тернопільської областей. Загалом за кубок боролися 13 команд.

У фіналі 27 січня в боротьбі на льодовому майданчику зійшлися тернопільська команда "Подоляни-1" та київська - "Льодокол". Саме кияни стали переможцями "Ternopil Hockey Classic" у Тернополі і повезли з собою дерев'яний кубок.

Родзинкою змагань у цей день став конкурс "Супернавички", де лідерами себе проявили хлопці з тернопільської команди "Подоляни-2". За цей здобуток вони отримали кошик з хокейним спорядженням від міськради.

Крім того, подарунки під час урочистого нагородження переможців отримали: одеситка Юля Бондар та ініціатор проведення турніру Георгій Хвічія-Дуве.

Від імені міського голови привітав переможців та тернополян з успішним проведенням змагань його заступник Леонід Бицюра.

"Ми провели перший в Україні турнір з хокею на озері. Вітаю всіх з цим успіхом. Організатори обіцяють зробити змагання з хокею традиційним у нашому місті. Без сумніву, це прекрасна нагода гарно провести час, задіяти озеро і розвинути такий особливий вид спорту в Тернополі як хокей на льоду. Дякую організаторам за ініціативу, гравцям за драйвову гру, тернополянам - за активну глядацьку підтримку. Те, що відбулося цих вихідних у Тернополі, було видовищно і проведено на високому рівні. Упевнений, що Тернопільське озеро наступного року прийме ще більше команд, які покажуть ще кращу гру", - зазначив Леонід Бицюра.

Відчути солідарність з хокеїстами мали змогу і тернополяни. Для них поблизу хокейного майданчика було розчищено ковзанки - для дітей та дорослих. Крім того, бажаючі мали можливість покататися верхи на конях та кінних санях.

Джерело: rada.te.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.