Тернополяни передали свої побажання збірній України з біатлону

16 Сер 2013 / 16:39 | Переглядів: 2209

прапор біатлон

У вівторок, 13 серпня 2013 року, до Тернополя приїхала естафета Прапора вболівальників збірної України з біатлону. На Театральному майдані міста любителі українського біатлону залишали свої підписи і побажання на Прапорі на підтримку збірної України з біатлону та обмінювалися враженнями від минулого сезону.

За словами президента Федерації біатлону Тернопільської області, народного депутата України Олексія Кайди, цей захід присвячений визначній даті - 50-річчю українського біатлону. Він повідомив, що після Тернополя Прапор відправиться до Хмельницького. "Завершать збір підписів у Києві, де 19 вересня Прапор передадуть збірній України з біатлону і він супроводжуватиме наших спортсменів на етапах Кубка світу, чемпіонатах світу та Олімпійських іграх", - зазначив Олексій Кайда.

Тернополяни побажали біатлоністам високої швидкості, влучності, нових перемог та багато золотих медалей. Учасники акції висловили сподівання, що побажання, написані на Прапорі, додадуть натхнення та підтримки біатлонній збірній напередодні Олімпійських ігор-2014 в Сочі та інших важливих змагань. Вітання біатлоністам вже передали з Харкова, Полтави, Кіровограда, Черкас, Коломиї, Івано-Франківська, Львова. Попереду Херсон, Іллічівськ, Сімферополь, Луганськ, Одеса, Дніпропетровськ, Хмельницький та Київ.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.