Тернополяни на «Ярмарку спорту» обирали собі секцію чи гурток до душі

24 Вер 2016 / 10:39 | Переглядів: 2244

Андрій Грицишин Ярмарок спорту

Представників різних спортивних і спортивно-технічних закладів Тернопілля, які займаються підготовкою юних атлетів і команд практично з усіх видів спорту, що культивуються у нашому місті та краї, зібрав "Ярмарок спорту", який відбувся минулої неділі в концерт-холі ТРЦ "Подоляни". Одним з ініціаторів заходу, який тривав з 10 до 20 години, був депутат Тернопільскої міської Андрій Грицишин, а організував його місцевий осередок громадської організації "Об'єднання "Самопоміч".

Майже півсотні учасників від танцювальних напрямів до східних єдиноборств, легкої атлетики та спортивно-технічних видів повноцінно презентували спортивний потенціал регіону. За словами Андрія Грицишина, мета "Ярмарку спорту" - зібрати в одному місці представників різних спортивних рухів та дисциплін, щоб вони змогли презентувати себе, свої гуртки та секції, а тернополяни та гості міста - безкоштовно ознайомитись з тим чи іншим видом спорту та спробувати його.

Майже півсотні учасників - від представників танцювальних напрямків до східних єдиноборств, легкої атлетики та спортивно-технічних видів повноцінно презентували спортивний потенціал Тернополя і регіону. За словами Андрія Грицишина, мета "Ярмарку спорту" - зібрати в одному місці представників різних спортивних рухів та дисциплін аби вони змогли презентувати тернополянам себе, свої гуртки та секції, а тернополяни та гості міста безкоштовно ознайомитись з тим чи іншим видом спорту та спробувати себе в ньому: "У Тернополі багато секцій і гуртків, вихованці яких мають чимало вагомих здобутків: чемпіонів світу, Європи, України, але про них мало хто знає. Ці заклади не мають коштів на рекламу, а в нас - у батьків часто виникає питання, куди завести дитину після уроків. Тобто і в них, і в нас є проблеми, які ми вирішили звести в одне вирішення. На "Ярмарку спорту" представники різних секції та гуртків мали можливість безкоштовно себе представити - здобутки та чим займаються, а батьки з дітьми мали в одному місці побачити, який вид профілює той чи інший спортивний заклад. Тож, хто сюди завітав, мав змогу визначитися, в який заклад записати свою дитину або самому долучитися до певного виду спорту. Захід не комерційний і відбувся за кошти організаторів, меценатську та спонсорську допомогу. Ані представники спорту, ані гості нічого не сплачували".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.