Тернопільські поліцейські перемогли на міжнародному футбольному турнірі

13 Вер 2017 / 04:48 | Переглядів: 1582

Тернопільські поліцейські перемогли на міжнполдному футбольному турнірі

Абсолютну спортивну перемогу привезли з Республіки Польщі правоохоронці Тернопільщини. Команда поліцейськихвзяла участь у футбольному турнірі на кубок президента міжнародної поліцейської асоціації міста Закопане.

Дружня співпраця польських колег з працівниками поліції краю триває більше року. Іноземні гості вже побували наКременеччині, задля обмінудосвідом з місцевими поліцейськими, ацьогорічуряд регіону в Закопане надіслав запрошення тернопільським працівникам поліції взяти участь у третьому Міжнародному турнірі з футболу.

7 вересня футбольна команда поліцейськихвирушила до Польщі за перемогою. Тернопільських футболістівприємно вразила гостинність господарів турніру та організація змагань. Футбольні баталії проводилися у мальовничій місцевості біля підніжжя гірТатр. Разом з тернопільськими правоохоронцями першість у футболі виборювали 4 польські команди та збірна футболістів зіСловачинни.

Вже з першихвідбірковихтурнірів українські поліцейські показали кращий результат. Здолавши дві польські команди,тернополянивийшли у півфінал, де обіграли команду поліцейських з Закопане.

Найзапеклішими стали фінальні футбольні баталії. У переможному поєдинку українськукоманду намагалися здолати словацькі футболісти, які вже двічі ставали переможцями у таких змаганнях. Однак наші спортсменині на мить не збавляли темп, перехоплювали один в одного м'яч, намагаючись не допустити супротивників до воріт. Завдяки злагодженим професійним діям наша команда здолала сильних суперників. Переможний гол у ворота словацьких футболістів забив капітан тернопільської збірної Микола Кохан.

Переможців турніру нагородили кубком, та пам'ятними подарунками.

- Наші футболістиподарували уболівальникам справді чудове спортивне видовище, - підсумував фінал змагань заступник начальникаГУНПв Тернопільській області ВолодимирГалевич. - В свою чергу запрошуємо команди суперників наТернопіллята сподіваємося зробити такі змагання традиційними не лише у Польщі а йв Україні.

Відділ комунікації поліції

Тернопільської област

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.