Тернопільські кікбоксери завоювали 14 медалей

18 Тра 2012 / 11:58 | Переглядів: 2135

тернопільські кікбоксери

На чемпіонаті України серед ДЮСШ вихованці Олександра Дульнєва здобули 14 медалей. А 12-річний спортсмен Олександр Ямнюк завоював титул чемпіона, - повідомляє sports.te.ua.

580 юних спортсменів із різних регіонів України взяли участь у всеукраїнських змаганнях з кікбоксінгу, що відбулися у Хмельницькому. Дев'ять атлетів провели бої у двох категоріях — фул-контакт та лоу-кік контакт. Олександр Ямнюк (вагова категорія до 44 кг) виступив одразу у двох версіях. Тернополянин, провівши 6 поєдинків, здолав двох чемпіонів України і здобув золоту медаль.

Срібну медаль у фул-контакті та бронзову у лоу-кік-контакті виборов Борис Фаріон, який у ваговій категорії до 60 кг провів 6 боїв. Максим Левицький (до 30 кг) в обох версіях був срібним призером. Друге місце посів Михайло Паламар (до 38 кг) зі Скалата у категорії лоу-кік-контакт.

Дві нагороди дісталися Максиму Предко (до 51 кг). У фул-контакті хлопець здобув "бронзу", а в іншій категорії він посів друге місце. Дві "бронзи" в обох категоріях отримав Андрій Калинюк (до 32 кг). Юрій Островський, який виступив у ваговій категорії до 60 кг був третім у фул-контакті. Два третіх місця додому також привіз Тарас Білик (до 67 кг). Йому довелося битися із сильними опонентами — 2 бої тернополянин виграв, пославши у нокдаун своїх суперників, а 2 інших поєдинки він програв.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.