Тернопіль завершує підготовку до проведення Чемпіонату світу з водно-моторного спорту

20 Сер 2012 / 12:09 | Переглядів: 3325

водно-моторний спорт в Тернополі

Тернопіль до проведення Чемпіонату світу з водно-моторного спорту у престижному формульному класі F-500 - готовий, - вважає президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук. Видовищні змагання на Тернопільському ставі відбудуться, як і планувалося, 25-26 серпня.

Цей Чемпіонат світу є ювілейним. Він відбувається рівно через 25 років після першого Чемпіонату світу, який бубуло проведено на Тернопільському ставі. На сьогодні в нас зареєстровано вже 31 команду з 9 країн світу. Очікуємо на яскраві видовищні перегони на воді в класі F-500 - це формульний клас, дуже швидкісні човни, які мають капсулу безпеки і певні правила для проведення чемпіонату. Україна довго готувалася до проведення і на сьогодні можна сказати, що і місто Тернопіль, і водно-моторна федерація готові до його проведення, - розповідає Віктор Шемчук, президент Національної федерації водно-моторного спорту України.

Окрім того, 24 серпня на Тернопільському ставі відбудеться і Чемпіонат України з аквабайку - видовищні змагання на водних мотоциклах. Тим часом підготовка міста до водних баталій, які почнуться разом із Днем Незалежності, триває. На Набережній ставу, навпроти якої і проводитимуть змагання, і досі тривають ремонтні роботи.

- Встигаєм завершити усе заплановане. Наповнення озера і ремонтні роботи на набережній відбуваються відповідно до затвердженого графіка. Маєм також в запасі декілька днів на випадок якихось там погодних умов або форс-мажору, тому всі ремонтні роботи будуть завершені вчасно - до Дня Незалежності, тобто до початку Чемпіонату світу з водно-моторного спорту, - каже міський голова Тернополя Сергій Надал.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.