Степан Барна: «ФК «Тернопіль» – це футбольна візитівка області!»

23 Чер 2016 / 22:13 | Переглядів: 1514

ФК «Тернопіль» успішно грає і в Кубку, і в Чемпіонаті України

Як повідомляєhttp://fc.ternopil.ua,голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, котрий є палким шанувальником спорту, розповів про важливу соціальну спрямованість ФК "Тернопіль" у житті мешканців області.

- ФК "Тернопіль" - це сьогодні візитівка області, єдина професійна футбольна команда у якій левова частика гравців є вихованцями тернопільського футболу. Споглядаючи на її матчі, підростаюче покоління тернопільських спортсменів бачить до чого їм тягнутися. Всі ми пам'ятаємо, як нещодавно більше тисячі дітей приїхали до Тернополя, щоб взяти участь у спільній ході вболівальників вулицями міста та повболівати за ФК "Тернопіль". Діти отримали море позитивних вражень і, поїхавши додому, надовго запам'ятають цю поїздку. Спорт і футбол зокрема - це здоровий спосіб життя, це вміння ставити перед собою ціль і досягати її. Дуже сподіваюся, що ФК "Тернопіль" залишиться у першій лізі і своєю грою тішитиме шанувальників футболу. Команда потрібна для всієї області! Я зі своєї сторони можу пообіцяти всебічну підтримку футболу з боку влади. Розвиток футболу є одним з пріоритетних наших завдань. І це не просто слова, спільно з Федерацією футболу України розробляємо програму зі встановлення футбольних майданчиків зі штучним покриттям по всій області. Це дозволить значно покращити футбольну інфраструктуру, що потягне за собою виховання молодих зірочок для ФК "Тернопіль", - заявив Степан Барна.

Очільник області подякував за підтримку ФК "Тернопіль" своєму колезі по депутатському корпусу в обласній раді Івану Марущаку.

- У цей не простий час Іван Марущак підставив плече ФК "Тернопіль", взяв на себе відповідальність у плані підтримки команди. Нині футболісти проводять тренувальний збір у Заліщицькому районі, де їм створені належні умови для підготовки до нового сезону. Сподіваюся, ФК "Тернопіль" збереже місце в першій лізі, а гравці своєю грою на футбольному полі доведуть, що вони гідні там виступати, а в майбутньому ставитимуть більш вагоміші цілі, - зауважив Степан Степанович.

Нагадаємо, 24 червня, у Києві відбудеться конференція ПФЛ України, на якій її делегати визначатимуть формат та учасників наступного чемпіонату України в першій та другій лігах.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.