Спортивний дайджест

08 Кві 2012 / 10:25 | Переглядів: 2144

Регбі

12 команд з Рівного, Львова, Івано-Франківська, Кременця та нашого міста взяли участь у відкритому чемпіонаті Тернопільської області з регбі-7 серед чоловіків та жінок на "Кубок Галичини", що відбувся у парку "Топільче". У змаганнях серед чоловіків не було рівних спортсменам із РК "Рівне", у турнірі серед юніорів переміг іванофранківський "Каскад". А в екзотичному для тернополян жіночому регбійному двобої професійна команда зі Львова "Галіція" здолала студенток ТНЕУ.

164 атлети із семи регіонів України взяли участь у західній зональній першості чемпіонату України з греко-римської боротьби серед юнаків 1977-1998 років народження, що відбувся у спортзалі ТНПУ імені В. Гнатюка. За підсумками змагань п'ять тернопільських борців вибороли право виступати в фіналі турніру. Двоє з них - Петро Матлах, якого тренує Андрій Телебан, та Андрій Марковський, вихованець Костянтина Липки, - стали переможцями першості у своїх вагових категоріях.

Атестацію на участь у Другій футбольній лізі проходить ФК "Тернопіль". Згідно з рішенням виконкому міськради на баланс клубу передали споруду стадіону на вул. Д. Лук'яновича, 8 та автобус марки VOLVO. На балансі футбольного клубу тепер також буде спортивний майданчик на вулиці Калиновій, 46.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.