Спортивний дайджест

22 Сер 2012 / 13:11 | Переглядів: 2129

Проць Ліля

Тернополянка Лілія Проць - чемпіонка світу у пауерліфтингу. Черговий титул наша уславлена землячка здобула на чемпіонаті світу з пауерліфтингу "АWPC-2012" серед аматорів, що відбувся у Кривому Розі. В активі прославленої спортсменки "золото" та два "срібла" на юніорському чемпіонаті в 1997 році, перше місце - на аналогічних змаганнях серед професіоналів у 2010-му і друге - у 2011-му.

Тернополянин Іван Шкварло ввійшов до складу збірної команди України, яка візьме участь у ХІV літніх Паралімпійських іграх 2012 року з 29 серпня по 9 вересня у Лондоні.

Срібну та бронзову нагороду здобув студент Тернопільського національного економічного університету Іван Стребков на легкоатлетичних змаганнях - "Меморіал іркутських легкоатлетів". У бігу на дистанції 1500 метрів він виборов друге місце, а на дистанції 5000 метрів Іван показав третій час.

Десятий ювілейний міжнародний турнір з легкої атлетики став наймасштабнішим з усіх проведених раніше і за кількістю учасників, і за географією. Адже у ньому взяли участь 260 спортсменів з 5 країн світу - Росія, Китаю, Австралії, України і Білорусі.

Тернопільська "Нива", підсилена колишнім гравцем збірної України Тарасом Кабановим, у минулому турі Чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги не змогла на своєму полі переграти черкаський "Славутич" - 0:0.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.