Спортивний дайджест

17 Тра 2012 / 15:44 | 1 коментар | Переглядів: 1931

Підгрушна Олена

У французькому містечку Йєр завершився перший у цьому році етап кубка світу з віндсерфінгу у класі RS:X. Тернопільська майстриня вітрильної дошки Оля Маслівець завершила змагання на четвертому місці.

Поряд з Оленою Підгрушною до дорослої збірної команди України з біатлону потрапив 21-річний тернополянин Дмитро Підручний. Таке рішення прийняли на засіданні тренерської ради збірної під головуванням президента федерації біатлону України Володимира Бринзака. Дмитро найбільш вдало серед усіх українців виступив на чемпіонаті світу серед юніорів у Фінляндії: 8 місце в індивідуальній гонці, 9 - у спринті, 12 - у гонці переслідування.

Жіноча збірна команда з Тернополя з баскетболу, укомплектована дівчатами 1996-97 років народження, під керівництвом тренера Дмитра Третяка завоювала срібні нагороди на традиційному турнірі серед дівчат на кубок Єви Болдог, що відбувся на Закарпатті. Наші землячки здобули 2 місце, поступившись лише у фіналі команді Рівного.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.