Спортивний дайджест

25 Жов 2012 / 12:54 | Переглядів: 1996

Футбол діаспор - 1

Тернополянин Любомир Шкодзінський - чемпіон України з бодібілдингу

На відкритому Чемпіонаті України УФББ/ВАББА-2012 з бодібілдингу та фітнесу, що відбувся у Хмельницькому, наш земляк завоював золоту медаль. Любомир Шкодзінський, який займається бодібілдингом уже п'ять років, виступав у категорії серед юнаків до 18 років.

* * *

Всесвітньо відомі українські боксери - дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко та бронзові призери Олімпіади у Лондоні - Тарас Шелестюк та Олександр Гвоздик 18 жовтня відвідали наше місто. У спорткомплексі "Політехнік" вони спілкувалися з юними боксерами та популяризували здоровий спосіб життя серед молоді. Упродовж двох місяців олімпійці зустрічаються з молоддю України, демонструючи майстер-класи та розповідаючи про шляхи досягнення успіху.

* * *

Ветерани львівських "Карпат" та зборівського "Колоса" зіграли в бойову нічию. Гострий і безкомпромісний поєдинок завершився з рахунком 2:2. Як і у Бережанах, судив матч у Зборові капітан легендарних "Карпат-69" Ігор Кульчицький. Рахунок відкрив львів'янин Володимир Вільчинський. Господарі поля зусиллями Володимира Мандзюка срешу надолужили згаяне, а згодом завдяки точному ударові Юрія Беркити вийшли вперед. Гості, у складі яких відзначився Роман Толоко, зрівняли рахунок лише за хвилину до фінального свистка.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.