«Спортивна зима» завітала до учнів та дорослих Скалатської ОТГ

12 Лют 2018 / 12:21 | Переглядів: 1762

«Спортивна зима» завітала до учнів та дорослих Скалатської ОТГ

11 лютого у спортивному залі ДНЗ Скалатського професійного ліцею було весело та гамірно, адже тут зібрались учні других та третіх класів Скалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів та дорослі Скалатської об 'єднаної територіальної громади аби позмагатись між собою.

Діти сперечались у бігу "Змійкою", естафетах "Баскетбол", "Ведення м 'яча",

"Боулінг" та "Посади картоплю". Дорослі змагались між собою у поштовху гирі однією рукою, дартсі, настільному футболі, імпровізованому боулінгу, армреслінгу та згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи.

Учні із завзяттям змагались між собою, показували свої найкращі якості, не тільки фізичні, але й морально-вольові, а ще згуртованість та волю до перемоги, - ці якості виховують у них вчителі на уроках фізичної культури.

Батьки вболівали за своїх дітей, а після закінчення дитячих змагань до спортивних перегонів взялись дорослі, які гідно представили Скалат, Село Поділля, Криве, Городницю, Мигдалівку та Колодіївку.

До складу команди від кожного села запрошувались чотири чоловіки та одна жінка віком від 18 років.

Неабиякий ажіотаж викликали змагання з армспорту та настільного футболу, але, загалом старшому поколінню сподобались усі види змагань, і вони змогли, хоча й ненадовго, повернутись у минуле й відчути себе дітьми.

В результаті: в естафетах перше місце виборола команда 3-А класу, друге місце завоювала команда 3-Б класу, третє місце посіла команда 2-А класу.

У згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи перемогу здобув Юрій Ковцун (село Поділля), друге місце місце виборов Олег Колісник (село Криве), третє місце посів Андрій Стадник (село Магдалівка), у поштовху гирі одною рукою перше місце завоював Ярослав Козловський ( місто Скалат), другим став Петро Гнида (село Поділля), третє місце - у Назара Стадника ( село Криве).

У змаганнях з настільного футболу переміг Віталій Хоменко (місто Скалат), друге місце виборов Олександр Король (Село Криве), третє місце завоював Володимир Прокіпчук( село Поділля),

У змаганнях з армреслінгу переміг Олександр Гладиш (Село Поділля), друге місце виборов Олег Козак (село Колодіївка), третє місце посів Ярослав Побер (село Городниця).

У змаганнях з дартсу серед жінок перше місце виборола Оксана Замозна (село Колодіївка), друге місце завоювала Марія Назаревич (село Городниця), третє місце посіла Юлія Прокіпчук (село Поділля).

Серед команд Скалатської об 'єднаної територіальної громади перше місце здобув спортивний колектив міста Скалат, друге місце виборола згуртована команда села Поділля, третє місце здобула команда села Криве.

Переможці та призери нагороджені медалями, грамотами, значками з логотипом "Спорт для всіх", зошитами від ТОВ "Школярик" та переможців в індивідуальних видах - призами від "Спорту для всіх".

Організували змагання Скалатська міська рада, відділ освіти Скалатської міської ради, Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", Скалатський комунальний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".


Оксана АНДРУЩИШИН.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.