Сенсація у тернопільському студентському футбольному дербі

25 Жов 2017 / 23:50 | Переглядів: 6290

Тернопільський студентський футбол

У 3-му турі студентського чемпіонату України зустрілися дві команди з Тернопільщини - діючий чемпіон ФК "Тернопіль-Педуніверситет" і ФК "Кременець-Академія". Як повідомляє https://ffternopil.com, у тернопільському студентському дербі доволі несподівано перемогу святкували кременецькі студенти - 1:3.

Уже на 30 секунді матчу рахунок повинен був відкривати тернополянин Тарас Кривий, але своїм шансом (виходом на одного голкіпера) не скористався. Натомість гості використали свій момент на всі сто. Дмитро Галадей, уникнувши офсайдної пастки, з місця лівого крайнього викотився віч-на-віч з кіпером ФК "Тернопіль-Педуніверситет" Іваном Рогалем і точним ударом у дальній кут зумів відрити рахунок (0:1). В середині другого тайму силову боротьбу в центральних оборонців тернопільської команди виграв Олександр Томич, протягнув м'яча метрів з 20-ть та зробив передачу вздовж воріт, яку замкнув Дмитро Галадей (0:2). Майже одразу після вкидання м'яча з ауту кременчанин Олександр Понєдєльнік зіграв рукою у штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті. Точний удар з "точки" виконав Юрій Заставецький (1:2). Наприкінці матчу Галадей мав оформити хет-трик, але пробиваючи по порожніх воротах поцілив у тернопільського оборонця Романа Левіцького. Та все ж у компенсований час кременчани таки ще одного разу відзначилися. Цього разу помилився Левіцький і Микола Корзун влучним ударом у нижній кут воріт встановив кінцевий рахунок у поєдинку (1:3).

Після цієї перемоги в активі ФК "Кременець-Академія" стало 4 очка (по одній перемозі, нічиєї та поразці) і команда несподівано очолила турнірну таблицю в конференції "Захід".

***

ФК "Тернопіль-Педуніверситет" - ФК "Кременець-Академія" - 1:3 (0:1)

25 жовтня. Тернопіль. Стадіон ТНПУ. 150 гл. +14 град.

Судді:О. Вєтров (Хмельницький), Анатолій Пенчак, Андрій Шадюк (Тернопіль).

4-й арбітр: Ігор Гарас (Бережани).

Тернопіль:Рогаль, Заставецький, Стриєшин, А. Засєдко (Волохатий, 57), Левіцький, Білик, Дорі, Кривий (М. Когут, 40), І. Когут, Познанський, Різник.

Кременець:Марків, Антосюк, Ніколайчу евич, 90), Галадей (Радчук, 90+3).

Голи:Д. Галадей (6, 74), Ю. Заставецький к, Сайчук. Щербатюк, Корзун, Понєдєльнік, Кривобедрий, Штибель, Томич (Старушк (76), М. Корун (90+4).

Попереджені:Д. Стриєшин (32), Є. Щербатюк (41), А. Кривоберий (59), В. Сайчук (71), О. Понєдєльнік (75), Д. Галадей (90+1).


Джерело -https://ffternopil.com/news/744/

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.