Розділили очки з сусідами

01 Бер 2012 / 16:08 | Переглядів: 2244

Економ-Університет-Енерго

Минулого туру чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги з гандболу тернопільська команда "Економ-Університет-Енерго" у Хмельницькому розділила очки з місцевим клубом. Зараз наші гандболістки посідають третю сходинку турнірної таблиці групи А. У першій грі "Економ

Університет-Енерго" впевнено здолала команду з-за Збруча - 38:32. Завдяки цій перемозі наші землячки гарантували собі третє місце у групі "А", яке забезпечило їм путівку до фінальної частини змагань. У другій грі з "Хмельничанкою", яка вже не мала турнірного значення, головний тренер "Економ-Університет-Енерго" Андрій Варцімага вивів на майданчик резервний склад. Юна гандбольна зміна - дівчата 9-11 класів - хоч і поступилися досвідченим суперницям - 25:33, але показала досить пристойну гру і набула неоціненного досвіду виступів на змаганнях такого рівня. У шістці найсильніших команда ліги "Економ-Університет-Енерго" побореться за комплект нагород чемпіонату.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.