Проведення Чемпіонату світу з водо-моторного спорту в Тернополі обговорюватимуть в Києві

27 Бер 2012 / 15:21 | Переглядів: 2448

Чемпіонат з водомоторного спорту

29 березня відбудеться прес-конференція, присвячена проведенню цього року в Україні чемпіонатів світу та континентальних першостей із водно-моторного спорту. Тут обговорять і особливості проведення цього року Чемпіонату світу з водно-моторного спорту у Тернополі.

Національна федерація водно-моторного спорту України поновила традицію проведення в Україні світових та континентальних першостей.

Протягом останніх трьох років національна команда "Український дух" здобула світове визнання, ставши дворазовим чемпіоном світу, призером європейської першості та чемпіонату Італії у найпрестижніших класах перегонів на моторних човнах. Проект "Український дух" розпочав у 2010 році нову еру українського водно-моторного спорту, виборовши вперше за часи незалежності право проводити в Україні Чемпіонат світу із морських перегонів Powerboat Р1 в Ялті. Ці змагання було визнано кращою подією року.

Цього року Україна в Тернополі прийматиме Чемпіонат світу у класах JT-250 та Formula 500, Кубок Європи в класі гідропланів SBIP H-2000 та Кубок мера Тернополя в класі Т-550. В липні у Києві пройде Чемпіонат світу з аквабайку, а у м. Вишогород Київської області відбудеться один із етапів Чемпіонату світу у класі F1H2O.

Про здобутки української команди, її подальші плани та плани щодо проведення у 2012 році світових чемпіонатів в Україні говоритимуть:
Віктор Шемчук - Президент Національної Федерації водно-моторного спорту України, дворазовий чемпіон світу, народний депутат України;
Дмитро Герасименко - чемпіон світу та бронзовий призер чемпіонату Європи (2011р.);
Сергій Надал - міський голова міста Тернопіль;
Василь Вірастюк - заслужений майстер спорту України, володар титулів "Найсильніша людина України" та "Найсильніша людина світу" (2004), лідер групи підтримки команди "Український дух".

Місце проведення: інформагентство УНІАН (вул. Хрещатик, 4).

Початок прес-конференції: 11.30.

Телефон для акредитації: (044) 498-17-67

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.