Підсумком плідної праці стали результати наших юних гімнасток на Чемпіонаті України

20 Лис 2015 / 13:03 | Переглядів: 3027

Підсумком плідної праці стали результати наших юних гімнасток на Чемпіонаті України

Підходить до завершення 2015 рік, а разом з ним і сезон змагань юних гімнасток міста Тернополя та Тернопільської області, які є вихованками комунального закладу Тернопільської міської ради "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2".
Попереду новорічно-різдвяні свята, підсумкові змагання на призи Святого Миколая, які проводитимуться за підтримки управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради. А позаду - Чемпіонат України серед молоді і юніорів зі спортивної гімнастики та підготовка до нього. Для підготовки до нього, учні нашої школи взяли участь:
• у Відкритому чемпіонаті Хмельницької області "Подільська осінь", який відбувся 21-23.жовтня. За результатами змагань виконали норматив майстрів спорту України Антоніна Метельська, Богдана Допта (тренер - Ярема Л.С.), призерами стали Юлія Гладь (тренер Ярема Л.С.) та Яна Хруленко (тренер - Геращенко Т.В.).
• у Відкритому Кубку Львівської області, який відбувся 30-31 жовтня. Переможцями даних змагань стали вихованки тренерів Гейни І.М. Та Ференц Н.В. - Тетяна Фіялка та Олена Грохольська, бронзовими призерами - Юлія Габуда і Христина Тарас.
• У Відкритому чемпіонаті Києва зі спортивної гімнастики, який відбувся 21-23.жовтня, чемпіонкою стала Бачинська Анастасія (тренер - заслужений тренер України Геращенко Т.В.).
Підсумком плідної праці стали результати наших юних гімнасток на Чемпіонаті України серед молоді і юніорів зі спортивної гімнастики, який відбувся в Кіровоград 8-14 листопада.Так, чемпіонкою України у своїй віковій групі стала Анастасія Бачинська (тренер - заслужений тренер України Геращенко Т.В.), яка включена до резерву збірної команди України зі спортивної гімнастики, а вихованки тренера Яреми Л.С. - Антоніна Метельська та Богдана Допта підтвердили виконання ними нормативу "Майстер спорту України".
Адміністрація КЗТМР "КДЮСШ № 2" висловлює щиру вдячність за наполегливу працю спортсменам і їхнім тренерам, за підтримку - управлінню у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради (начальник - Круть М.М.), управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради (начальник - Похиляк О.П.), департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації (директор - Мацикур В.С.).
Бажаємо нашим юним гімнасткам подальших спортивних злетів на нових перемог!

Андрій РИБАК,

комунального закладу Тернопільської міської ради "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.