Олег Блохін відсвяткував 60-річчя

16 Лис 2012 / 14:21 | Переглядів: 1850

блохін

День народження головного тренера київського "Динамо" припали на понеділок - напередодні важливого матчу в Лізі чемпіонів з "Порту", тому свято перенесли на середу.

Серед гостей у "Premier Palace", куди привітати ювіляра з'їхалося 120 гостей, був столичний мер Олександр Попов, перший Президент України Леонід Кравчук, спортивні функціонери Ігор та Григорій Суркіси, футбольні побратими Андрій Баль, Вадим Євтушенко, Ігор Бєланов, Олексій Михайличенко, Сергій Ребров, Юрій Калитвинцев, відомий журналіст Дмитро Гордон та інші.

Брати Суркіси подарували Блохіну годинник та побажали міцного здоров'я з вірою в успіх тренера в "Динамо". "Сподіваюся, з його рідною командою чекають успіхи. У нього є можливість домогтися багато чого з "Динамо". Вірю в Блохіна", - наголосив президент "Динамо".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.