На Тернопільщині відбудеться традиційний супермарафон на 100 кілометрів

21 Тра 2013 / 11:43 | Переглядів: 2120

марафон 100 км

Забіг на 100 кілометрів, присвячений Дню героїв відбудеться цими вихідними на Тернопіллі. Учасники бігтимуть дистанцію за маршрутом Тернопіль-Зборів-Козова-Тернопіль. Переможцями вважатимуться ті, хто подолає дистанцію за 24 години.

― До участі в забізі допускаємо всіх охочих, кому виповнилося 16 років. Вже зараз свою участь підтвердив традиційний учасник змагань з Санкт-Петербургу, дзвонив українець, що летить на супермарафон з Кот Дʼівуару. Звичайно, зголошуються учасники з Тернопілля та сусідніх областей. Попередньо, взяти участь в забізі зголосилося троє дівчат, ― розповідає головний суддя змагань Андрій ЯНОВИЧ

Стартуватиме марафон з Театрального майдану в суботу. Аби не потрапляти в спеку, учасники починають забіг о 19-ій годині. Зареєструватися до участі можна за контактами суддівської колегії, або з 17.00 години безпосередньо перед стартом.

― На маршруті змагань сіддівською колегією буде організовано контрольні пункти, на яких учасникам потрібно буде відмічатися. Туди ж можна буде передати потрібні для забігу індивідуальні речі - харчування, одяг. Напої, ― каже Янович.

Супермарафон на 100 кілометрів відбуватиметься на Тернопіллі вже 16 раз поспіль. Найкращі атлети пробігають дистанцію за 9 годин. Однак ті, хто витрачає на маршрут 20 та більше годин, вважаються переможцями нарівні з тими, хто фінішував першим.

Зареєструватися або отримати більше інформації про захід можна за контактами:

097 933 02 85 - Андрій

Е мейл - andriy.yanek@gmail.com
http://vk.com/supermarafonternopil
www.facebook.com/groups/301063703360217

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.