Кубок пам’яті Героїв Крут здобули дубовецькі футболісти

18 Лют 2018 / 00:37 | Переглядів: 2052

Дубовецька команда з міні-футболу

У Великих Бірках відбувся фінальний матч Кубка Тернопільського району з міні-футболу пам'яті Героїв Крут. Володарем почесного трофею стала команда із Дубівців Байковецької об'єднаної територіальної громадию
Загалом у турнір змагалися 18 команд. Путівки до фіналу вони виборювали у двох групах (по 9 у кожній) на майданчиках з штучним покриттям у Великих Бірках (група "А") і Великих Гаях (група "В"). Бригаду арбітрів очолив головний суддя змагань Віктор Вонсич. Тернопільського району.Фінальні ігри за перші три призові місця відбулись після обіду у Великих Бірках .

Футбольні пристрасті, в боротьбі за перше місце, вирували до останньої секунди другого тайму між командами Великої Березовиці і Дубівців. Фінальний свисток змагань зафіксував рахунок 4:2 на користь команди з Дубівців, які здобули перше місце. Відповідно друге дісталося команді з Великої Березовиці, господарі фіналу - третє.Загалом великобірківчани провели сім матчів у цих змаганнях - лише в одному поступилися Дубівцям з рахуком 4:0.

Головний суддя змагань Віктор Вонсич разом з начальницею відділу молоді та спорту Тернопільської райдержадміністрації Ганною Галич, підбиваючи підсумки турніру, подякували учасникам і організаторам змагань, вручили кубки, грамоти та подарунки переможцям.

Оксана АНДРУЩИШИН.

На фото: Команда с. Дубівці - переможці змагань на Кубок Тернопільського району з міні-футболу 2018 року, присвяченого пам'яті Героїв Крут

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.