Іспанія пропонує перенести місце проведення Євро-2012

02 Тра 2012 / 10:50 | Переглядів: 1792

футбол м'яч

Президент Іспанської футбольної федерації Анхель Марія Вільяр запропонував керівництву УЄФА перенести матчі чемпіонату Європи з України в Іспанію. Про це повідомляє місцева радіостанція "Онда Сіро".

У Європі все частіше звучать заклики бойкотувати Євро-2012, які пройде в Україні. В уряді Німеччини дали зрозуміти, що канцлер Ангела Меркель може відмовитися від відвідин Україна під час чемпіонату Європи залежно від подальшої долі екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Крім того, ще напередодні стало відомо, що і голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу має намір бойкотувати матчі і будь-які заходи чемпіонату Європи - 2012 на території Україні.

Вимагати перенесення ігор неможливо, бо це є порушенням одного з основних постулатів УЄФА.

Напередодні операційний директор Євро-2012 в УЄФА Мартін Кален виключив можливість перенесення матчів, проте відзначив, якщо в якій-небудь країні буде очевидною неможливість проведення першості, то "існує тільки один вихід - задуматися про перенесення турніру на інший рік".

Джерело Эхо Москвы

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.