То хто ж президент «Ниви»?

29 Січ 2013 / 11:35 | Переглядів: 2133

Нива

Під час останнього засідання Атестаційної комісії ФФУ на поверхню випливла інформація, що, відповідно до статуту ФК "Нива", президент клубу Мдінарадзе не є його очільником. Насправді ж юридично керівником "Ниви" залишається Степан Рубай - той самий керманич, за часів якого тернополяни вийшли до першої ліги, а потім опинилися в боргах.

Як повідомив "Українському футболу" юридично чинний президент Степан Рубай, у нього з паном Мдінарадзе була чітка домовленість про те, що останній закриє всі борги перед гравцями, а вже після цього Рубай юридично передасть повноваження правління клубом нинішньому керівництву. Однак, за словами пана Рубая, ці борги ще й донині не закриті, а тому ФК і досі не переоформлений на нових керівників.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.