«Футбольні канікули»

25 Лип 2017 / 11:13 | Переглядів: 3242

футбольні канікули

23 липня на універсальному спортивному майданчику по вул. 15 Квітня, 35 відбулося справжнє свято для юних шанувальників футболу.
Організували захід Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення спільно з Фундацією зірок світового футболу "Діти". Турнір проводився серед двох вікових категорій. Всього взяло участь 49 юнаків.

Старша група:

І місце - команда "Уемблі";
ІІ місце - команда "Канада";
ІІІ місце - команда "Фаворит".

Молодша група:

І місце - команда "Тернопіль";
ІІ місце - команда "Олімп";
ІІІ місце - команда "Монако".

Для нагородження було запрошено зіркового гостя - Бритковського Владислава - срібного призера світу з вуличного футболу 2015 року. Учасники та переможці отримали грамоти від Тернопільського міського центру фізичного здоров'я, медалі та призи від Фундації зірок світового футболу "Діти".

Підтримати юних спортсменів прийшли їхні батьки. " Я завжди підтримую сина в його спортивних починаннях, не тільки під час змагань, а й у повсякденних тренуваннях. Мій Діма тренується уже три роки у Соломчака Т. М. Йому це подобається. Я теж стала палкою вболівальницею футболу" - ділиться враженнями Дударєва Лілія, мама одного з учасників турніру.

Організатори і надалі будуть проводити "Футбольні канікули". Анонси майбутніх подій та фото шукайте на сторінці Тернопільського міського центру фізичного здоров'я населення у соціальних мережах: https://www.facebook.com/centrzdorovja/

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.