Футбольна команда прокуратури Тернопільської області стала срібним призером турніру з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України»

17 Чер 2013 / 12:46 | Переглядів: 1936

прокуратура

14-16 червня цього року в м.Києві відбувся фінал турніру з міні-футболу на "Кубок Генерального прокурора України" серед команд прокуратур, які стали переможцями регіональних відбіркових турнірів

Участь у 2-ох фінальних поєдинках взяли команди прокуратур з 6-ти областей та команда Генеральної прокуратури України. У своїй підгрупі тернополяни посіли 1-ше місце, обігравши команди Львівської області та Генеральної прокуратури України, що дозволило грати у фіналі турніру, де в результаті напруженої боротьби поступилися суперникам з Київської області. Поряд з цим, кращим воротарем турніру визнано Юрія Микитюка, який захищав ворота команди прокуратури Тернопільської області.

"Наша команда показала не тільки хорошу гру, але і злагодженість в діях та повне взаєморозуміння на полі, - зазначив Геннадій Мовчан після завершення матчів. - Однак гра - є гра. Ми вітаємо переможців і бажаємо їм та нашій команді нових спортивних здобутків".

Нагадаємо, що у відбірковому турнірі, що проходив у м.Тернополі 25 травня поточного року тернополяни у всіх трьох матчах переграли суперників з прокуратур Чернівецької, Рівненської, Волинської областей та вибороли право грати у фінальних поєдинках.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.