ФК «Тернопіль» вийшов до чвертьфіналу Кубка України

05 Лис 2013 / 13:01 | Переглядів: 3171

IMGM7170.jpg

За фантастичної підтримки трибун проводив свій кубковий поєдинок ФК "Тернопіль" із клубом Прем'єр ліги "Ворсклою". Загалом на стадіоні зібралося понад 10 тис вболівальників. І футболісти "Тернополя" влаштували їм справжнє свято, подолавши суперника й вийшовши в 1/4 Кубка України з футболу.

Тернополяни відкрили рахунок уже на 12-ій хвилині першого тайму, гол у ворота суперників забив Віталій Богданов. На перерву гравці з переможним для ФК "Тернопіль" 1:0. На 52-ій хвилині основного часу гравці "Ворскли" зрівняли рахунок.

Слід віддати належне вболівальникам. Протягом усієї гри підтримка трибун не вщухала. Тернополяни скандували назву своєї команди, співали гімн України, пускали стадіоном хвилю з гучним ревом, віддячували футболістам оплесками за вдалі дії.

Завдяки такій підтримці футболістам ФК "Тернопіль" вдалося завершити матч унічию, а в додані арбітром ще два тайми полтавчани не зуміли довести свою перевагу у класі. Врешті і доданий час завершився без змін на табло. Відтак долю путівки в 1/4 фіналу визначала лотерея - серія післяматчевих пенальті.

І з першого ж удару полтавчани не забили, м'яч потрапив в перекладину. Другий гравець взагалі не влучив у ворота, лише з третьої спроби "Ворскла" зуміла забити, і то, м'яч влучив у штангу і вже від неї залетів у ворота. Четвертий ж пенальті у виконанні Ребенка парирував Микола Плетеницький.

Натомість тернополяни жодного із своїх шансів не змарнували, із пенальті забили Ігор Курило, Андрій Кондзьолка та Віталій Богданов.

ФК "Тернопіль" перемагає черговий полтавський клуб - цього разу набагато вищого класу, пише нову сторінку в своїй історії і виходить в 1/4 Кубку України.

Почесний президент ФК "Тернопіль" Сергій Надал на післяматчевій прес-конференції не стримував позитивних емоцій.

"Велика подяка усім, хто прийшов на стадіон, підтримка "12-го гравця" надзвичайно відчувалася. Велика подяка всім гравцям, які сьогодні цю перемогу просто вигризли і вони її заслужили. Дай боже, щоб так було далі", - сказав Сергій Надал.

Він запевнив, що за вихід в ¼ Кубка України футболісти ФК "Тернопіль" отримають достойні премії.

Сергій Надал також висловив переконання що після поєдинку з "Ворсклою" гравці "Тернополя" почнуть грати ще впевненіше.

"Хлопці відчули, що не святі горшки ліплять, що можна грати зі всіма командами, що вони такі ж самі футболісти, як і їхні суперники. Ми молода команда, яка має амбіції вийти в Першу лігу. У Кубку ми будемо грати з кожною командою так, щоб показати максимум своїх можливостей. З нетерпінням очікуватимемо нашого наступного суперника, адже в будь-якому разі кубкова гра проходитиме в Тернополі і це буче чергове чудове футбольне видовище для всіх тернополян", - підсумував почесний президент клубу.

Фотоальбом: ФК «Тернопіль» у чвертьфіналі Кубку

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.