Донецький «Шахтар» заплатить 100 тисяч гривень за пляшку, кинуту в Мілевського фанатами

20 Кві 2012 / 10:07 | Переглядів: 1868

футбол м'яч

Контрольно-дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги України оштрафував донецький "Шахтар" на 100 тисяч гривень. Таку суму клуб заплатить за поведінку вболівальників під час скандального матчу з "Динамо".

Донецький "Шахтар" оштрафовано на 100 тисяч гривень за витівки своїх уболівальників в матчі 26-го туру проти київського "Динамо".

Таке рішення ухвалив Контрольно-дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги. В кінці першого тайму матчу "Шахтар" - "Динамо" уболівальники "гірників" проявили свою неповагу до динамівця Артема Мілевського, в якого кидали пластикові пляшки, повідомляє прес-служба Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, динамівці покарані за банер з зображенням нацистської символіки в матчі з одеським "Чорноморцем". Фанати демонстрували його в середині другого тайму. Крім того, столичний клуб також покараний за використання піротехнічних засобів, пошкодження сидінь "Донбас Арени" і вигукування образ на адресу арбітра в матчі проти "Шахтаря". "Дніпро" ж покараний за порушення пункту про полив поля не пізніше, ніж за годину до гри. Дніпропетровці зробили це перед самим початком поєдинку 24-го туру з луганською "Зорею".

Нагадаємо, 7 квітня донецький "Шахтар" при переповнених трибунах "Донбас Арени" обіграв "Динамо" 2:0. Весь другий тайм динамівці грали вдесятьох і без видаленого тренера.

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін дискваліфікований на три матчі за свою поведінку під час матчу 26 туру прем'єр-ліги з "Шахтарем". Сьомін також повинен заплатити 150 тис. грн штрафу. Сьомін був видалений за межі технічної зони після бурхливої реакції на видалення гравця "Динамо" Дениса Гармаша. Це видалення спровокувало бійку на полі і суттєво вплинуло на результат матчу, що закінчився з рахунком 2:0 на користь "Шахтаря"

Джерело: zn.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.