До Євро-2012 між Україною і Польщею будуть курсувати додаткові 18 потягів

18 Кві 2012 / 07:40 | Переглядів: 1926

Потяг

На період проведення чемпіонату Європи з футболу залізничні перевізники Україні, Польщі, Росії і Білорусії домовилися про додаткові поїздах. До Євро-2012 між Україною і Польщею будуть курсувати додаткові 18 потягів.

У період проведення Євро-2012 організувати додаткові поїзди для перевезення фанатів між приймаючими містами чемпіонат. Також сторони домовилися оптимізувати митні та прикордонні процедури для туристів. Дані наміри були зафіксовані Меморандумі про взаємодію на час Євро-2012, який був підписаний у м. Варшава.

Також, під час Євро-2012 з Росії до Польщі будуть курсувати в цілому 42 залізничних поїзди, які будуть проходити через Білорусію. Між Україною та Польщею буде організовано здійснення 18 додаткових рейсів.

Джерело: ura-inform.com

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.