До Тернополя приїде естафета Прапора вболівальників збірної України з біатлону

12 Сер 2013 / 13:54 | Переглядів: 1840

біатлон

У вівторок, 13 серпня, до Тернополя приїде естафета Прапора вболівальників збірної України з біатлону. З 18.30 до 20.00 на Театральному майдані міста кожен любитель українського біатлону зможе залишити свій підпис і побажання на Прапорі на підтримку збірної України з біатлону.

"Напередодні святкування 50-річчя українського біатлону ця естафета є своєрідним подарунком уболівальників біатлонній збірній. Усі бажаючі зможуть написати свої короткі побажання нашим спортсменам. Думаю, що для них така увага та підтримка, особливо напередодні Олімпіади в Сочі, надзвичайно важлива", - наголосив президент Федерації біатлону Тернопільської області, народний депутат України Олексій Кайда. Вітання біатлоністам вже передали з Харкова, Полтави, Кіровограда, Черкас, Коломиї. Попереду Херсон, Іллічівськ, Сімферополь, Луганськ, Одеса, Дніпропетровськ та Хмельницький. Завершать збір підписів у Києві. За підсумками акції Прапор передадуть збірній України на церемонії святкування 50-річчя українського біатлону 19 вересня 2013 року. Стяг буде супроводжувати збірну і підніматися разом з спортсменами на подіуми етапів Кубка світу, чемпіонатів світу та Олімпійських ігор.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.