Дитяча легка атлетика за програмою IAAF

16 Вер 2015 / 07:13 | Переглядів: 1896

Дитяча легка атлетика за програмою IAAF

Все більшої популярності у світі набуває програма "Дитяча легка атлетика IAAФ". Ця програма була започаткована у 2005 році. За цей час вона охопила півтора мільйони дітей майже зі ста країн світу, а з 2012-го успішно функціонує у Києві і тепер є в Тернополі. Так минулого тижня з нагоди Дня фізичної культури і спорту у Тернопільській ЗОШ №3 відбулись змагання за цією програмою серед учнів 5-х класів.

А вже 17 вересня на універсальному спортивному майданчику на бульварі Д.Галицького, 28 відбудеться фестиваль за програмою "Дитяча легка атлетика IAAФ". До програми включені спортивні командні конкурси-вправи з елементами легкої атлетики. Діти матимуть змогу випробувати свої сили у стрибках, метанні спису, різноманітних естафетах, демонструвати дива координованості у "класиках" чи захмарні швидкості у бігу з бар'єрами. Запрошуються команди загальноосвітніх шкіл та мешканців мікрорайону "Східний". Склад команди: 3 хлопчика і 3 дівчинки (2005 р.н.).

До суддівства змагань будуть залучені студенти факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка, члени збірних команд України з легкої атлетики, учасники чемпіонатів Світу та Європи у різних вікових категоріях: Карюк Іван, Крук Сергій, Ралько Оксана, Наталія Олійни.


Ліля ПРОЦЬ.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.