Британський боксер відправив у нокдаун суддю

18 Вер 2012 / 10:52 | Переглядів: 1822

Майкл Спротт відправляє у нокдаун суддю

Британський супертяж Майкл Спротт, незадоволений достроковим завершенням свого поєдинку проти німця казахстанського походження Едмунда Гербера, атакував рефері поєдинку, поваливши його на настил рингу.

37-річний Спротт почав поєдинок дуже активно, безперервно атакуючи суперника, який відповідав ударами в корпус. У четвертому раунді у німця відкрилася кровотеча з носа, у відповідь він наніс Спротту прямий, що відправив британця на настил рингу.

Суддя відрахував британцеві нокдаун і перервав бій, незважаючи на те, що досвідчений Спротт під час відліку сигналізував готовність продовжувати. Спротт вийшов з себе, вилаяв рефері і відправив його на підлогу.

Охоронці, які вибігли на ринг, врятували австрійського суддю від гніву Спротта і навели порядок. У підсумку британець вибачився перед суддею, повідомляють ARD.de і Figosport.de.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.