Біатлоністку Олену Підгрушну визнали найкращою спортсменкою січня

01 Лют 2013 / 06:57 | 1 коментар | Переглядів: 1705

Підгрушна Олена перемога

Національний олімпійський комітет України назвав біатлоністку Олену Підгрушну найкращою спортсменкою країни в січні, а її особистого тренера Ігоря Починка - найкращим тренером місяця.

Головним аргументом для ухвалення цього рішення стали дві медалі, які здобула тернопільська спортсменка на етапах Кубка світу.

Розпочала Олена новий 2013-й рік із "золотої" сходинки в естафеті на 4-му етапі в німецькому Обергофі. Наступний старт в італійському Антхольці приніс їй чергове "срібло" цього сезону. Якщо на першому етапі Кубка світу наша біатлоністка фінішувала другою в спринті, то в італійських горах показала такий же результат у гонці переслідування.

Тепер Олена Підгрушна - законодавиця нової моди у визначенні найкращого спортсмена місяця. Вперше престижні статуетка і диплом героя спортивного місяця двічі поспіль потраплять в одні руки! Нагадаємо, що капітан нашої біатлонної команди виборола звання найкращої і в грудні. Загалом для Олени - це третя подібна нагорода від Національного олімпійського комітету.

Джерело: noc-ukr.org

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.