Андрію Шевченку запропонували очолити збірну України

12 Лис 2012 / 16:14 | Переглядів: 1879

Шевченко Андрій

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити на пост головного тренера збірної України Андрія Шевченка. Повідомлення про це з'явилася сьогодні на офіційному сайті ФФУ, передає "Сегодня".

"Андрій пройшов видатну школу таких іменитих клубів, як Динамо Київ, Мілан, Челсі під керівництвом легендарних тренерів: Валерія Лобановського, Карло Анчелотті, Жозе Моуріньо. Він мав унікальну можливість увібрати в себе їх талант, їх знання, їх досвід.

Необхідно відзначити, що в свій час Андрій Шевченко дебютував у молодіжній та національній збірних під керівництвом Анатолія Конькова. І сьогодні президент ФФУ пропонує Шевченку новий дебют!", - йдеться у повідомленні.

- Згадайте - нікому невідомий тренер Хосеп Гвардіола за кілька років досяг неймовірних результатів! Я впевнений, що Шевченко також зможе підкорити значні футбольні вершини в якості наставника головної команди країни, для цього у нього достатньо досвіду і характеру. А Федерація, в свою чергу, гарантує будь-яку необхідну допомогу в роботі з національною збірною, - додав Анатолій Коньков.

Джерело: vidido.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.