20 000 куль вистріляли заради «Кубку Шухевича» на турнірі з пейнтболу у Тернополі

04 Лип 2013 / 14:26 | Переглядів: 1913

th_BupbnSos9Jg.jpg

У Тернополі пройшов відкритий турнір з пейнтболу "Кубок Шухевича" 2013. У змаганні боролися 11 команд з Тернопільщини та сусідніх областей. Перемогли хлопці із Чернівців з командою "Ангел". Організатори - пейнтбольний клуб "Легіонер" та громадська організація "Молодіжний Націоналістичний Конгрес" - проводять даний турнір вже 7 років поспіль. Захід приурочений до дня народження головного командира УПА Романа Шухевича та проводиться з нагоди Свята молоді 29 червня.

В трійці лідерів - команди "Ангел" (Чернівці), "Бульдозер" (минулорічні переможці) та "Крива люфа". Також в турнірі змагалась і команда дівчат "Амазонки". Команда Тернопільської міської ради, названа "Боївкою", здобула 6-те місце. Чернівецький "Ангел" виборов перемогу і отримав Кубок та призи від партнерів заходу.

Для турніру використали пейнтбольне поле із спеціальними фігурами. Необхідне спорядження для гри та кулі забезпечували організатори, вартість яких і входила в оргвнесок для учасників. Загалом на турнірі вистріляли 20 000 куль з фарбою.

"Я в турнірі брав участь ще 2 роки тому, кубок ми веземо в Чернівці уже вдруге. Цього разу я теж вирішив зібрати команду, бо нудно сидіти на місці, така в мене натура, що хочеться десь їздити і займатись чимось цікавим. Тож я налаштував хлопців на гру і ми взяли участь. Наша команда не є професійною. Хоч деякі хлопці займаються пейнтболом, проте були й такі, хто вперше тримав пейнтбольний маркер в руках. Суперники були достойні, думаю, нам вдалося перемогти завдяки зіграності і везінню. Турніром дуже задоволені і однозначно хочемо приїхати наступного року", - розповідає капітан команди переможців "Ангел" Андрій Ящишин.

"Турнір проводимо щороку для молоді, адже подібні заходи об'єднують та є хорошим способом активного дозвілля. Крім цього Кубок має ідейну основу, бо присвячений імені Романа Шухевича та проводиться в день його народження, щоб вшанувати цю величну для українців постать. Турнір є відкритим, тобто участь у ньому можуть взяти усі охочі. Наприклад, цьогоріч на рівні із хлопцями змагалась команда дівчат", - зазначає голова оргкомітету турніру, член ТОО "МНК" Богдан Яремко.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.