Вісім тисяч людей зі всієї країни побували на "Файному місті" в Тернополі

09 Лип 2015 / 10:41 | Переглядів: 1730

Файне місто фестиваль

У Тернополі відбувся третій масштабний фестиваль "Файне Місто". На п'ятьох сценах виступило понад 60 гуртів.Окрім українських виконавців на фестиваль приїхали гурти з Білорусі, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії та Росії.

Загалом на фестивальну подію року до Тернополя приїхало близько 8 тисяч фестивальників з різних міст України. Відвідали "Файне Місто" і учасники АТО, яким вхід на територію фестивалю був безкоштовний.

У рамках"Файного Міста"відбувся байкерський зліт.Відтак, на територію аеропорту приїхало більше сотні байкерівз різних куточків України. Мотоциклісти проїхались головними вулицямиТернополядо аеропорту. Дляучасників мотозльоту на території фестивалю діяла спеціальна стоянка.

Окрім музичного концерту була на фестивалі і розважальнапрограма:кількаспортмайданчиків, різноманітні майстер-класи, ярмарки, салон краси, велопрокат.

Також на території фестивалю збирали кошти для бійців АТО.За невелику плату гості фестивалю могли спробувати смачну кашучиборщ з польової кухні і таким чином допомогти учасникам АТО на передовій.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.