Відновили стародавню традицію

15 Кві 2015 / 11:28 | Переглядів: 1405

Відновили стародавню традицію

Ось і завершився курс великодніх майстер-класів "Намалюю писаночку" . У рамках підготовки до пасхальних свят діти та дорослі відновлювали стародавню традицію, вчилися розмальовувати великодні яйця, виготовляти воскові свічки та розмальовувати пасхальні рушнички разом майстрами з Громадської організації " Молода просвіта" та Творчої майстрні " Арт- колесо". Навчалися діти та дорослі з 16 березня до 10 квітня в рамках школи писанкарства "Намалюю писаночку", що відбулася на вулиці Й. Сліпого, 3 в "Мистецькій студії подарунків".

Загалом понад 50 дітей взяло участь у курсі майстер класів "Намалюю писаночку", а можливість взяти урок писанкарства отримало близько 1000 дорослих та дітей,зокрема ідіти позбавлені батьківської опіки з дитячого будинку "Малютка", сиротинці та інтернатів Гримайлова, Бережан,і навіть з Білої Церкви.

Разом з досвідченими майстрами можна було навчитися з легкістю малювати писанки в різноманітних техніках таких як крапанка, писанка традиційна та травління воцті. А також, зробити приємні подарунки до свят рідним та близьким, власними руками під час занять з хенд- мейду!
Організатори - Творча Майстерня "Арт-Колесо", Молодіжний центр праці та ТОО ВМГО "Молода Просвіта" висловлюютьподякуУправлінню у справах сім'ї,молодіжної політики,спорту Тернопільської міської радиПодоляни, ТМ "Добре яйце", ГО " Дієва Молодь", ТМ " Молокія" , Агрохолдингу " Мрія" за підтримку і сприяння.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.