Увага! Потрібні адвокати

02 Вер 2013 / 12:40 | Переглядів: 1749

суд

На виконання наказу від 25.07.2013 №752/7 "Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги" Міністерство юстиції повідомляє про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Заяви та документи, необхідні для участі у конкурсі, приймаються Головними управліннями юстиції в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, районними, районними у містах, міськими (міст обласного значення), міськрайонними та міжрайонними управліннями юстиції з 2 вересня по 2 жовтня 2013 року включно.

Конкурс проводиться у три етапи:

· перший етап - розгляд документів, поданих претендентами - відбудеться у регіонах 14 - 17 жовтня 2013 року;

· другий етап - письмове тестування претендентів - відбудеться одночасно в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі 18 жовтня 2013 року;

· третій етап - індивідуальні співбесіди з претендентами - відбудуться:

На Тернопільщині конкурс відбудеться 23 жовтня. Про точний день та час співбесіди кожного претендента буде окремо повідомлено під час реєстрації для проходження письмового тестування.

Зразки заяви, біографічної довідки, анкети, а також посилання на оголошення про проведення конкурсу на сайті відповідного головного управління юстиції в регіонах можна переглянути або завантажити на веб-сайті Координаційного центру з надання правової допомоги за посиланням: http://www.legalaid.gov.ua/ua/konkurs-advokativ/fourth.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.