УТернопільському дитсадку відбулося свято- вшанування матерів

08 Тра 2014 / 15:08 | 1 коментар | Переглядів: 2826

Свято матерів

У дошкільному навчальному закладі № 19, що на масиві "Дружба", відбулося святкування Дня Матері. Малеча подарувала своїм матерям, бабусям і вихователям захоплюючі виступи в чудовому концертному дійстві. Цікаві декорації, вдало підібране музичне оформлення, яскраві костюми, а найголовніше ніжні дитячі слова та щирі посмішки малечі стали найдорожчим подарунком для батьків і педагогів.

Як сонце посилає проміння, зігріваючи усе живе на землі, так і любов матері завжди зігріває душі та серця дітей. У дошкільному навчальному закладі №19 організували свято весни і матері, щоб з раннього дитинства навчити своїх вихованців шанувати матерів і бабусь. Діти вітали їх та своїх перших у житті наставників піснями, декламуванням віршів та висловлювали вдячність за любов і невтомну турботу. Свято вдалося на славу, свідченням цьому були сльози радості на очах матерів і бабусь.

Мати чотирирічної Боженки - журналістка телеканалу ТТБ Ірина Демчук свого часу була вихованкою цього ж дошкільного закладу, нині за збігом життєвих обставин у тій же групі виховують її чотирирічну донечку. "Дуже зворушливо і надзвичайно приємно побувати в рідному дитсадочку на святкуванні Дня Матері, побачити виступ моєї донечки та загалом усіх діток. Після такого заходу ще більше усвідомлюєш значення рідної матусі у моєму житті, а також свою материнську місію і її роль у формуванні та розвитку дитини", - зазначила Ірина Петрівна

Метою цього святкування, як і всіх інших у цьому дошкільному закладі, на думку однієї з їх організаторів - вихователя Марії Пшоняк, є згуртування батьківської громадськості та медпрацівників для покращення виховного процесу дошкільнят. "В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сімейного вогнища. Велику роль у вихованні кожного з нас відіграє перша найрідніша у світі людина - матір. Саме вона першою виховує дитину і прищеплює їй любов до рідної землі. Святкування Дня Матері в нашому дошкільному закладі сприяло зміцненню родин, налагодженню більш тісних взаємовідносин між дітьми та їхніми батьками і вихователями дитсадка", - підсумувала захід Марія Миколаївна.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.