Укрпошта – школярам: національний конкурс творів про музику

04 Жов 2013 / 10:00 | Переглядів: 4157

музика

З 1 жовтня 2013 року Укрпошта запрошує школярів від 10 до 15 років взяти участь у національному етапі 43-го міжнародного конкурсу епістолярного жанру для молоді "Напиши листа і розкажи, як музика впливає на життя людини", який проводить Всесвітній поштовий союз.

Мета конкурсу - розвивати у молоді уміння формулювати та висловлювати свої думки, пробуджувати в них бажання писати листи, привернути увагу до тієї важливої ролі, яку відіграють поштові служби, зв'язуючи між собою людей по всьому світу.

"Незважаючи на те, що ми живемо в епоху цифрових технологій, уміння правильно писати - це навичка, якою має володіти кожна молода людина для самореалізації. Крім того, "есемески", та телефонні дзвінки не залишають сліду, а от листи віддзеркалюють історію життя на тлі епохи" - зазначає генеральний директор УДППЗ "Укрпошта" Костянтин Кривенко.

Національний конкурс відбувається в два етапи:

регіональний етап - проводиться з 01 жовтня 2013 року до 30 січня 2014 року. В цей період конкурси організовують дирекції Укрпошти в усіх областях України.

фінальний етап - триватиме з 01 березня до 15 квітня 2014 року. Розглядатимуться твори, що посіли перше місце в кожній дирекції Укрпошти

Переможців національного конкурсу Укрпошта оголосить 30 квітня 2014 р.

"Для нас, як компанії соціально-відповідальної, дуже важливо підтримувати подібні ініціативи, адже саме епістолярний жанр відіграв величезну роль в історичному становленні публіцистики та журналістики загалом, - розповідає директор з маркетингу та комунікацій Укрпошти Павло Богданов. - Автор твору, який буде визнано кращим в Україні, отримає шанс не тільки стати переможцем на міжнародному рівні, а й виграти фантастичні призи, серед яких - поїздка до міста Берн, столиці Швейцарії".

Детальніше про умови конкурсу - на сайті Укрпошти: www. ukrposhta.com

Про УДППЗ "Укрпошта"

Українське державне підприємство поштового зв'язку Укрпошта належить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв'язку України. На сьогодні Укрпошта надає понад 50 видів послуг у 14 тисячах відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 95 тисяч працівників, з них 40 тисяч - листоноші, 30 тисяч - оператори поштового зв'язку.

Служба інформаційної підтримки: 0 800 500 440

Зайдіть до нас на сайт: http://www.ukrposhta.com

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.