У Тернополі відкрили Urban бібліотеку

30 Вер 2017 / 14:29 | Переглядів: 2640

У Тернополі відкрили Urban бібліотеку

Лабіринти періодики, літературний фреш зі смаком читання, детектив-дегустація та інше можуть замовити читачі нової Urban бібліотеки. Її відкрили на вулиці Карпенка, 14, - повідомляє teren.in.ua/

- Це приміщення було у неналежному стані для зберігання книг і проведення часу, - розповідає директор Терно централізованої бібліотечної системи Світлана Козелко. - Але бажання створити комфортне для читачів м розпочати перевтілення вигляду бібліотеки. Після ремонту ми намагались розмістити усе мобільно. Зняли двер щоб читач сам міг піти і пошукати потрібну літературу. Також облаштували диван при вході, де почепили поли Книги там мінятимемо відповідно до години. Фонд бібліотеки оновили після виграшу тендеру на 200 тис. грн. Також багато книг дарували читачі під час акцій.

З'явилась ця бібліотека у рамках сьомого Бібліофесту, який проходить під гаслом “Бібліотечний тренд файного міста”. Книги розмістили на сучасних полицях, де читачі зможуть обирати все, що їм до смаку.

Відеоджерело -http://tv4.te.ua/u-ternopoli-z-yavylas-urban-biblioteka/

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.