У світі прекрасного

23 Тра 2012 / 18:56 | Переглядів: 2278

музична школа

7 травня Тернопільська музична школа №1 звітувала перед рідним містом в Українському домі "Перемога". Уже стало доброю традицією щорічно о цій порі, коли цвітуть каштани і милує око молода, ще свіжа зелень дерев, підбити підсумки навчального року. А звітувати було з чим. Музична школа підійшла до завершального акорду цьогорічного навчання з прекрасними здобутками. Майже 40 учнів стали переможцями обласних, регіональних та всеукраїнських конкурсів. Найбільш талановиті учні взяли участь у концерті. Вони отримали нагороди від обласного управління культури.

У школі також відбувся звітний концерт, присвячений 280-й річниці з дня народження Йозефа Гайдна. Звучала музика великого композитора у виконанні маленьких віртуозів. Зал, прибраний в дусі епохи, та вбрання юних артистів створювали незабутню атмосферу часу, коли жив і творив Й. Гайдн.

Навчальний рік підходить до завершення. Випускники складають екзамени і незабаром отримають свідоцтва про завершення навчання. А музична школа №1 знову гостинно чекає на майбутніх лауреатів та переможців конкурсів. Адже прийом документів для вступу у музичну школу вже розпочався.

Ласкаво просимо у світ прекрасного!
Олена ПЛАХЦІНСЬКА.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.