У школах-інтернатах Тернопільської області діятимуть майстерні з писанкарства «Великодня веселка»

10 Кві 2012 / 12:01 | Переглядів: 2407

писанки

Вихованці Гримайлівської та Новосільської шкіл-інтернатів отримають унікальну нагоду навчитися малювати писанки. Майстерні по писанкарству 10 та 11 квітня організовують для них "Мрія Агрохолдинг" спільно з Тернопільським осередком молодіжної організації "Молода Просвіта". До захоплюючого процесу створення писанок під керівництвом досвідчених майстрів приєднаються працівники агрохолдингу, волонтери-просвітяни та журналісти.

Завдяки цьому заходу діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, навчаться розмальовувати писанки, відчують радість підготовки до величного свята Христового Воскресіння, краще пізнають українські народні традиції і зможуть створити маленькі "великодні дива" власними руками.

"Мрія Агрохолдинг" — провідна агропромислова компанія України, один з найефективніших виробників сільськогосподарської продукції. Компанія використовує новітні методи ведення сільського господарства: сучасну техніку та технології. Компанія заснована у 1992 році. "Мрія" обробляє 295 тис. гектарів родючих земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-франківській, Чернівецькій, Львівській областях. Агрохолдинг вирощує пшеницю, цукровий буряк, картоплю, ріпак, кукурудзу, ячмінь і гречку.
Компанія є вертикально інтегрованим агропромисловим холдингом. Структура холдингу дозволяє ефективно керувати всім виробничо-збутовим ланцюгом. "Агрохолдинг Мрія" має власне насіннєве виробництво, завод потужністю 350 тонн на добу. Понад 1300 одиниць сільськогосподарської та логістичної техніки. В управлінні компанії 3 елеваторні комплекси та зерносховища ємкістю зберігання 670 тис. тонн. та картоплесховища потужністю 96 тис. тонн., а також сучасні логістичні центри.
Продукцію компанії споживають більш як у 70 країнах світу.

З 2008 року акції компанії котуються на площадці Франкфуртської фондової біржі.

Джерело: galychyna.info

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.