У Пронятині відбувся звіт колективів художньої самодіяльності до дня народження Т.Г. Шевченка

23 Бер 2012 / 11:48 | Переглядів: 2944

Тарас Шевченко

11.03.2012 року в Будинку культури мікрорайону "Пронятин" відбувся звіт колективів художньої самодіяльності присвячений 198-ій річниці від Дня народження Т.Г.Шевченка "Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття".

Із уст учасників художньої самодіяльності протягом 2-ох годин звучали твори на сл.Т.Г.Шевченка у виконанні вокального ансамблю "Березівка", а також чоловічого ансамблю. Дитячий фольклорний ансамбль "Леліточка" подарував глядачам літературно-музичну композицію "Зацвіла в долині червона калина",а також у їхньому виконанні були підготовлені номери і в інших жанрах.

Інсценізацію на сл Т.Г.Шевченка "Розрита могила" виконали учасники драматичного гуртка БК. Радували своїм мистецтвом і танцювальний колектив "Квіти життя".

У звітному концерті брали також участь вокальний ансамбль "Надія", тріо, дуети, окремі виконавці. У фоє відбулася виставка творів присвячена 198-ій річниці від Дня народження Т.Г.Шевченка, підготовлена міською бібліотекою № 3, завідуюча Варениця Я.Т.

Мешканці мікрорайону "Пронятин" зі словами вдячності дякували учасникам художньої самодіяльності за приємні хвилини відпочинку, бажали міцного здоровя, невичерпного натхнення, нових яскравих мистецьких здобутків.

А підготували звіт колективів художньої самодіяльності директор БК "Пронятин" Галина Циган та художній керівник Анатолій Вовчишин.

То ж шануймо, пісенні скарби великої спадщини, нашого сина, безсмертного Кобзаря.

Директор БК "Пронятин" Г.Циган

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.