У драмтеатрі можна буде почути твір, який рідко виконується на концертах

10 Гру 2013 / 10:46 | Переглядів: 2290

симфонічний оркестр філармонія Кріль

16 грудня о 18.30 у драмтеатрі можна буде почути твір , який рідко виконується на концертах,але відомий практично кожному - загадкову та унікальну "Карміну Бурану" Карла Орфа. Композитор охарактеризував цю кантату як свято перемоги людського духу через рівновагу плотського і вселенського. Музика написана на твори забутих геніїв свого часу та вірші селян, ремісників … В цьому, на перший погляд, безсистемному співвідношені Орф побачив втілення вічних запитань людства:що є життя? смерть? Доля?

В концерті беруть участь: Симфонічний оркестр та камерний хор Тернопільської обласної філармонії , академічний камерний хор (м.Чернівці), та народна хорова капела "Зоринка". Головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Мирослав Кріль.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.