Третій туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів "Вітрила пригод"

19 Сер 2014 / 15:06 | Переглядів: 2353

Італійське кіно

Волинський туристичний клуб "Ми" запрошує до древнього Лучеська на Третій туристичний фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів "Вітрила пригод", який відбудеться 27-28 вересня 2014 року.

Фестиваль присвячений Дню туризму та Дню кіно.

Адже автори пісень, фільмів, фото завжди висвітлювали та пропагували різножанрову тематику, яка виливалася з душі та серця кожного.

Якщо Ви вільна, креативна, смілива, творчо наповнена духом Свободи людина, яка здатна з життєво-напруженого графіка викроїти час для мандрів заради вражень, гострих відчуттів та екстриму, відкритися та поринути в лоно природи, повести за собою однодумців, бачите і фіксуєте ці прекрасні миті на фото чи відеокамери, складаєте поезію або пишете пісні гайда на фестиваль!

Якщо Вами володіє жага до романтики, а душа відкрита вітру пригод і Ви горите бажанням поділитися цими враженнями, тоді напинайте свої вітрила і гоп до купи!

Фестиваль фінансово та організаційно підтримують: управління культури Волинської облдержадміністрації.
Вас чекає приємна атмосфера вільного спілкування забави та можливість випробувати себе у трьох конкурсах:

1.Авторської пісні (номінації - "авторська пісня", "співана поезія")
2. Фотоконкурсі - (номінації "пейзаж", "динаміка у подорожах", "портрет туриста")
3. Конкурсі кіноаматорів - (номінації "фільм-мандрівка", "фільм-пошук" (краєзнавче дослідження, фільм про особистість.)

Всі бажаючі можуть описувати та надсилати свої туристсько-гумористичні пригоди на конкурс: "Найкумедніша туристська бувальщина" та отримати грошову винагороду. Також під час проведення фестивалю будуть проводитися конкурси: "Приз глядацьких симпатій", "Несподіванка фестивалю".
Ну і поспілкуватися з цікавими мандрівниками, кіноаматорами, фотографами, авторами пісень.

У минулорічному фестивалі заявилися понад 50 осіб у різних номінаціях із різних регіонів України (Волинської, Рівненської, Львівської, Житомирської областей), а також із Санкт-Петербурга та Володимирської обл. (Росія).

На конкурс кіноаматорів було подано 30 фільмів, у конкурсі авторської пісні в номінації "Авторська пісня та співана поезія" брати участь 12 номінантів , у фотоконкурсі - 15 учасників, які подали до 40 світлин. Переможці конкурсів отримали грошові винагороди, а учасники дипломи та призи.
Отож пакуйте у валізи свої "творчі надбання", гарний настрій і гайда на гостину Волинь!

Виконані за всіма вимогами Фестивалю екранні, пісенні та фототвори учасники можуть надсилати до 21 вересня 2014 року включно на адресу: 43016, м. Луцьк, вул. Кондзелевича, 5. Волинський туристичний клуб "Ми" з позначкою "На фестиваль". Електронна адреса: turclub@ukr.net Умови участі у фестивалі розміщені на сайті www.tourclub.lutsk.ua., тел.. 067 332 93 34, 099 321 21 15 Руслана Мельник.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.