Тернополян запрошують на фестиваль творчості «Великдень єднає»

10 Кві 2012 / 13:37 | Переглядів: 2228

писанки

З метою виховання дітей та молоді на принципах християнської моралі, збереження та примноження Великодніх традицій українського народу у Тернополі проведуть фестиваль творчості "Великдень єднає".

Розпочнеться дійство 17 квітня 2012 року (третій день Великодніх свят) о 16-й год. на Театральному майдані.

Організоване міськрадою святкування презентуватиме Тернопіль як місто, де зберігають та примножують галицькі звичаї. Можливість реалізувати свої творчі здібності матимуть молодь та діти.

Під час фестивалю проводитимуть майстер-класи великодніх виробів, виставки дитячих робіт з бісероплетіння, орігамі, кошиків, ляльок-мотанок та інших ремесел. Не обійдеться і без частування - кращі місцеві виробники нададуть власну продукцію для дегустацій.

Програма заходу:

- Початок о 16.00.
- 16.10 - акапельно звучить пісня-молитва "Отче наш" у виконанні квартету "Акорд"
- 16.10-16.25 - вітальне слово до тернополян міського голови Тернополя
- 16.25-17.30 - гаювання учнів шкіл спільно з студентами, вчителями та викладачами біля сцени
- 17.30-18.30 виступи кращих тернопільських колективів квартету "Акорд", тріо "Солов'ї Галичини", "Веселі галичани", "Джазова Фіра", студентів ТНЕУ, музичного училища ім. Соломії Крушельницької, музично-педагогічного факультету ТДПУ
- 18.30-19.30 - чоловічі забави ( піднімання лантуха, перетягування канату, "третій лишній" та ін.)

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.