Тернопільський студентський гурт отримав визнання на всеукраїнському конкурсі

13 Лис 2014 / 10:53 | Переглядів: 3050

Прімавера гурт

Гурт "Prima Vera", до якого входять одні з найактивніших студентів університету Роман Тригуб і Зоряна Сабат, відомий уже не тільки серед молодіжного середовища Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського. Молоді люди завоювали прихильність жителів нашого міста, виступаючи на загальноміських заходах. Окрім того, вони постійно намагаються брати участь у різних конкурсах і фестивалях.

Нещодавно "Prima Vera" представляла Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського на IV Всеукраїнському фестивалі "Пісня буде поміж нас", який відбувся 5-7 листопада на базі Рівненського інституту водного господарства і природокористування. Позмагатися у творчості приїхали представники вищих навчальних закладів Луцька, Вінниці, Хмельницького, Івано-Франківська, Костополя, Рівного.

"Перші два дні були присвячені відбору конкурсантів. Журі відбирало кращих виконавців. Кожен учасник повинен був заспівати дві пісні - одну українську і одну на власний вибір.

Хочу відзначити, що всі конкурсанти були талановитими. Якби я була у складі журі, то було би важко обрати когось кращого. Окрім нашого гурту, серед учасників був ще один музичний колектив. До його складу увійшли учасниці проектів "Х-фактор" та "Україна має талант". Проте наш виступ журі відзначило - і ми отримали друге місце", - розповіла Зоряна Сабат.

"Цього року представники медичних університетів вибороли всі призові місця. Зокрема перше посів студент Вінницького національного медичного університету імені М.Пирогова. Гран-прі отримала студентка Івано-франківського національного медичного університету.

Організатори хотіли цього року відмінити проведення конкурсу. Проте до Рівного приїхали військові, які відстоюють Україну на передовій в зоні АТО, і під час свого концерту наголосили на тому, що сьогодні в країні має розвиватися культура і творчість народу. На їхню думку, це допоможе успішно боротися в тилу. Головним завданням українців, за переконанням військових, є підняття рівня культури і свідомості людей", - додав Роман Тригуб.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.