Тернопільський бібліотекар Анна Зімінська – одна з переможниць всеукраїнського фотоконкурсу

07 Жов 2017 / 10:39 | Переглядів: 2551

Анна Зімінська

Cеред 6 переможців всеукраїнського конкурсу "Родзинки бібліотечної професії", фотографії яких набрали найбільше вподобань шляхом відкритого голосування у мережіFacebook, є світлина із завідуючою Тернопільської бібліотеки-філії №4 для дорослих Етно-центр Аннною Зімінською "Підготовка до етно-екскурсу".

Анна Зімінська - одна з переможниць всеукраїнського фотоконкурсу

Молодіжна секція УБА провела традиційний фотоконкурс, в якому молодим бібліотекарям України запропонували показати себе безпосередньо за роботою - за допомогою фотографії розкрити особливості та різноманітність бібліотечної роботи, поділитися цікавинками свого професійного життя.

Конкурс вразив великою кількістю учасників та чудових фотографій, що відображають яскраві, захоплюючі, творчі, а інколи доволі несподівані моменти бібліотечної роботи.

Кращі фотороботи конкурсу "Родзинки бібліотечної професії" розміщені уфотобанку бібліотечних фотографій МС УБАта будуть використані для макета календаря на 2018 рік, створення листівок-мотиваторів, публікацій у ЗМІ з метою підвищення престижу бібліотечної професії та стимулювання професійного і творчого зростання бібліотечної спільноти.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.